Меган Маркъл пробва тениска за 60 долара. Снахата на британския крал

...
Меган Маркъл пробва тениска за 60 долара. Снахата на британския крал
Коментари Харесай

Меган Маркъл облече тениска за 60 долара

Меган Маркъл пробва тениска за 60 $. Снахата на английския крал Чарлз III се причисли към членовете на Алианса на майките. Тя сподели бяла тениска с надпис " Love Like a Mother " за 60 $ (100% от облагата от продажбата им отива за потребностите на организацията). Алиансът на майките поддържа бременни и младежи в приемни фамилии, с цел да могат да изградят позитивно бъдеще за своите фамилии.

Съпругата на принц Хари добави дънки към визията си, направи лек грим и стилизира тъмната си коса на талази, съобщава Royal Fashion Police.

„ Благодарим ви, че продължавате да подкрепяте @allianceofmoms. По този метод вие подкрепяте задачата за създаване на ярко бъдеще за младите родители, които са имали опит в грижата “, означиха представители на благотворителната организация.

Към самодейността на Алианса на майките се причисли и американската актриса Абигейл Спенсър, известна с присъединяване си в сериала Suits, в който взе участие и Меган Маркъл.

„ Херцогинята на Съсекс наподобява фантастично! Каква сладка тениска и за такава прелестна идея! “, „ Страхотни фотоси и страхотна тениска “, „ Сега желая да си купя тази тениска “, реагират потребителите в мрежата на самодейността, към която се причисли и брачната половинка на принц Хари.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР